Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Το Facebook τιμωρεί το “κακό” περιεχόμενο!

Το Facebook τιμωρεί το “κακό” περιεχόμενο!

Ο νέος "έξυπνος" αλγόριθμος του Facebook ετοιμάζεται να βελτιώσει το News Feed των χρηστών, τιμωρώντας όλες τις ιστοσελίδες που ανεβάζουν "κακό" περιεχόμενο

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook,  ανακοίνωσε και επίσημα ότι πλέον όλες οι ιστοσελίδες που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα του, “κακό” περιεχόμενο όπως είναι spam posts,, παραπλανητικές ή ψεύτικες ειδήσεις, δεν θα εμφανίζονται στα News Feed των χρηστών, κάτι που θα έχει επίπτωση στα έσοδα τους.
 
Σύμφωνα με το Facebook, οι η ομάδα του έχει δημιουργήσει έναν ειδικό αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που σε συνεργασία με τις αναφορές των χρηστών, κάνει έλεγχο σε εκατοντάδες χιλιάδες ιστοσελίδες που ανεβάζουν το υλικό τους στην πλατφόρμα του με σκοπό να εντοπιστούν όλες όσες δεν ανεβάζουν “καλό” περιεχόμενο. 
 
Φυσικά το Facebook δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στην μείωση των εμφανίσεων στο News Feed, αλλά θα σταματήσει και την μετατροπή των “κακών” αναρτήσεων αυτών των ιστοσελίδων σε διαφημίσεις.
 
Τα νέα μέτρα του Facebook θα ξεκινήσει σταδιακά σε όλες τις εκδόσεις και εφαρμογές του του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δούμε πολλές ποιοτικές αλλαγές στο News Feed μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger