Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κόλλησε κάτω από την πόρτα ΑΤΜ... Δείτε φωτογραφίες απείρου κάλους! [photos]

Πήγε στο ΑΤΜ, αλλά όχι απλώς δεν έβγαλε χρήματα, αλλά...
κατάφερε να κολλήσει κάτω από την τζαμόπορτα του κουβουκλίου όπου βρισκόταν το μηχάνημα.
Ένας Κινέζος έκανε άνω-κάτω την πυροσβεστική, η οποία ειδοποιήθηκε για να τον απελευθερώσει από το σημείο όπου είχε φρακάρει.
Οι πυροσβέστες «πάλευαν» αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσουν να τον σώσουν. Ο ίδιος δεν καταλάβαινε τίποτα. Είχε λιποθυμήσει σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

Ο λόγος; Τελικά το ποτό κάνει τον εγκέφαλο να λειτουργεί περίεργα. Ο νεαρός –που ήταν μεθυσμένος- πήγε να περάσει κάτω από την γυάλινη πόρτα για να βγει από το κουβούκλιο και φυσικά κόλλησε. Περαστικοί, στην επαρχία της ανατολικής Κίνας Zhejiang, τον είδαν να κείτεται στο πάτωμα ανίκανος να κάνει οτιδήποτε. Ούτε καν να φωνάξει. Ακόμη και αφότου τον έβγαλε από εκεί η πυροσβεστική δεν μπορούσε να εξηγήσει πως αποφάσισε να βγει κάτω από την πόρτα αντί να την ανοίξει.

«Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να ακολουθήσει καμία από τις οδηγίες που του δίναμε ως προς το πώς να προστατεύσει τον εαυτό του για να μπορέσουμε να σπάσουμε την πόρτα και να τον απομακρύνουμε», είπε ένας από τους πυροσβέστες. Και όντως, η χθεσινή νύχτα ήταν… μεγάλη, καθότι τους πήρε αρκετές ώρες μέχρι να τον ξεκολλήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger