Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Κρήτη: Λίντσαραν τον πατέρα που βίαζε την κόρη του! "Κτήνος, θα σε σκοτώσουμε" [vid]


Κρήτη: Λίντσαραν τον πατέρα που βίαζε την κόρη του! `Κτήνος, θα σε σκοτώσουμε` [vid]

Βρισιές, κατάρες και ξύλο στο Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε ο 47χρονος που κατηγορείται πως επί μήνες βίαζε την ανήλικη κόρη του! Οργισμένο πλήθος τον "υποδέχτηκε" και κάποιοι, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να προστατεύσουν τον κατηγορούμενο, κατάφεραν και να τον χτυπήσουν!

Ο 47χρονος, που αρνείται τα πάντα, είχε πάρει προθεσμία και σήμερα (10.05.2017) οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Στα δικαστήρια, όμως, τον περίμεναν οργισμένοι συγγενείς της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας του κοριτσιού.
"Κτήνος, δολοφόνε, κατέστρεψες το παιδί" ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που ακούστηκαν, ενώ κάποιοι ακούστηκαν να φωνάζουν και "θα σε σκοτώσουμε". Άλλοι, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών που των συνόδευαν, να τον προστατεύσουν από το οργισμένο πλήθος.
Η επίθεση στον 47χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του έχουν καταγραφεί και σε video

Η υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία του Ηρακλείου και όχι μόνο αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα (08.05.2017) όταν το ίδιο το κορίτσι κατήγγειλε στην ασφάλεια Ηρακλείου ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά τους τελευταίους μήνες.
Άμεσα ο 47χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Ηρακλείου του άσκησε διώξεις για βιασμό κατ εξακολούθηση, αιμομιξία, κατ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την απόφαση των γονιών της να χωρίσουν, η μικρή έμενε με τον πατέρα της.
Με πληροφορίες από: cretalive.grcretapost.gr και neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger