Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Θρίαμβος της «βασίλισσας» ΟΙ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΜΕ 4-1 ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρίαμβος της «βασίλισσας»
Iστορία έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο Κάρντιφ της Ουαλίας η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς συνέτριψε με 4-1 τη Γιουβεντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κάνει το back to back.

Στα πρώτα λεπτά του τελικού η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Γιουβεντους, η οποία έγινε για πρώτη φορά απειλητική στο ματς με σουτ του Πιάνιτς, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Ρεάλ στην πρώτη του καλή απόκρουση.

Πάντως αυτή που ευτύχησε να σκοράρει πρώτη στον τελικό του Κάρντιφ, στην πρώτη τελική της προσπάθεια, ήταν η ομάδα της Μαδρίτης που έκανε το 1-0 χάρη στο γκολ του μεγάλου αστέρα της, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επτά λεπτα μετά το γκολ του «CR7» ωστόσο ήταν σειρά των Γιουβεντίνων να πανηγυρίσουν με ένα εξαιρετικό τερμα του Μάντζουκιτς, ο οποίος με γυριστό σουτ υπό πίεση «κρέμασε» τον Νάβας και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 61ο λεπτό η Ρεάλ μετουσίωσε σε γκολ την κυριαρχία της στο β' μέρος με σκόρερ τον Κασεμίρο, ο οποίος εξαπέλυσε έναν κεραυνό με την μπάλα να κοντράρει στον Κεντίρα και να ξεγελάει τον Μπουφόν καταλήγοντας στα δίχτυα του.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον τελικό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη βασίλισσα, η οποία δείχνει να είναι κοντά στο 12ο ευρωπαϊκό στέμμα της ιστορία της.

Με τη Ρεάλ να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ φτάσαμε εως το 83', όταν η Γιουβέντους έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Ο Κουαδράδο πέρασε δίπλα από τον Ράμος μετά από τάκλιν του Ισπανού και τον έσπρωξε λίγο. Ο Ισπανός έπεσε στο έδαφος και κάνοντας θέατρο κέρδισε τη δεύτερη κίτρινη και ως εκ τούτου την αποβολή του παίκτων των Τορινέζων.

Για να φτάσουμε στο 90' όταν ο Ασένσιο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger