Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν πρόλαβε να ψηφίσει το 4ο μνημόνιο και φέρνει αύριο στα "μουλωχτά" νέο νομοσχέδιο με αντιλαϊκά μέτρα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και την ενίσχυση των κερδών του κεφαλαίου.

Τα νέα μέτρα, μαζί με όλα τα προηγούμενα, έχουν επιπτώσεις στους όρους ζωής, στις σπουδές και στο μέλλον μας. Οι οικογένειές μας "θα σφίξουν και άλλο το ζωνάρι" για να καταφέρουν να μας σπουδάσουν αφού μειώνεται ακόμα περισσότερο το λαϊκό εισόδημα, αυξάνονται οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί. Παρατείνει το σημερινό απαράδεκτο καθεστώς της διάλυσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, επιτίθενται στο δικαίωμα στην απεργία τσακίζοντας ακόμα περισσότερο το δικαίωμά μας στη δουλειά.
Δεν θα μείνουμε "ήσυχοι" μπροστά στην επίθεσή τους! Δεν αποδεχόμαστε την κοροϊδία τους. Η ανάπτυξη που τάζουν είναι ασυμβίβαστη με τη βελτίωση των όρων ζωής μας, μας φορτώνει διαρκώς με νέα βάρη! Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτήν τη ζωή! Παλεύουμε με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας στη ζωή, στις σπουδές και στη δουλειά!
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 9/6 στις 15.30 έξω από τη Βουλή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger