Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Σκιάθου φιλοξένησε τη RAI 3 στο νησί του Παπαδιαμάντη

Το δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού, αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των Κουκουναριών, στα Μάραθα, στα Λαλάρια, στο Κάστρο και σε μονοπάτι στη περιοχή της Κεχριάς, ενώ ελήφθησαν πλάνα από το την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και αρκετά σημεία από την πόλη της Σκιάθου.

Επίσης, με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού Rita De Franscesco, συνοδευόμενη από την Ελένη Σαρηκώστα αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Γιολδάση επισκέφθηκαν τον νησί της Σκοπέλου, όπως και το νησί της Αλοννήσου. Ειδικότερα, στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο θαλάσσιο πάρκο, με τη συνεργασία της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου Κικής Αναγνώστου.
Ο Δήμος Σκιάθου προτίθεται να συνεχίσει την συνεργασία του με την ιταλική κρατική τηλεόραση και θα πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές Ιταλών δημοσιογράφων στο νησί του Παπαδιαμάντη, διότι η Σκιάθος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με 8 ιταλικές πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger