Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Βαλαβάνη: Η συγγνώμη της στον Αγγελόπουλο «κέρδισε» - εν μέρει- το Twitter

Βαλαβάνη: Η συγγνώμη της στον Αγγελόπουλο «κέρδισε» - εν μέρει- το Twitter

Λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει οριστικά από το συμβούλιο του νησιού, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, «κέρδισε» πολλούς από τους τηλεθεατές που υποστηρίζουν τον Ντάνο

Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μία παίκτρια που εντυπωσίασε με την αγωνιστικότητα της αλλά δίχασε τους τηλεθεατές με τις κινήσεις την στην παραλία. Πολλοί θεώρησαν ότι η αθλητικογράφος ανήκε στην κλίκα που τότε απαρτιζόταν από τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Λάμπρο Χούτο, τον Bo και τη Λάουρα Νάργες που είχε σκοπό να «εξοστρακίσει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους καβγάδες της Ευρυδίκης και του Ντάνου, για αστείες αφορμές; Σε ένα από τα επεισόδια, η αθλητικογράφος είχε θυμώσει επειδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε σηκωθεί από νωρίς και είχε ψήσει τα πιτάκια, μία δουλειά που είχε αναλάβει η ίδια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε παραπονεθεί για τις αρχηγικές τάσεις του Ντάνου, μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της. 

Οι μέρες κύλησαν όμως και όλοι οι παίκτες με τους οποίους η Βαλαβάνη είχε έρθει πιο κοντά, αποχώρησαν από το παιχνίδι. Μοιραία, η Βαλαβάνη ήρθε πιο κοντά στον Αγγελόπουλο και στα τελευταία επεισόδια, έμοιαζε να απολαμβάνει πολύ την παρέα του Σκιαθίτη δάσκαλου του θαλάσσιου σκι. Εκείνος τη συμβούλευε, της έδινε θάρρος όταν «λύγιζε», μοιραζόταν μαζί της τα έπαθλα. Εκείνη δεν έχανε ευκαιρία να τον ενθαρρύνει στα αγωνίσματα, ενώ συχνά τον «απειλούσε» για να κερδίσει.

Είναι γεγονός ότι αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του «Survivor» καθώς θεωρήθηκε ότι υπήρξε μέλος της κλίκας των «Διάσημων». Η σχέση όμως που στη συνέχεια «έχτισε» με τον Ντάνο και η συγγνώμη που του ζήτησε, λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, κέρδισε- εν μέρει- τους τηλεθεατές.

 

Οι χρήστες του twitter, ακόμα και εκείνοι που δεν υποστήριζαν την Βαλαβάνη, εκτίμησαν τη συγγνώμη της και τόνισαν, ότι η αθλητικογράφος έφυγε με αξιοπρέπεια. Κάποιοι πιο δύσπιστοι όμως, θεώρησαν ότι η συγγνώμη της στον Αγγελόπουλο, ήταν μία τακτική, κυριολεκτικά, της τελευταίας στιγμής.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter:

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger