Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς σήμερα στις 3:30μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Πατρών

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Η όξυνση της επίθεσης του κράτους και των αφεντικών στην πλειοψηφία της κοινωνίας συνεχίζεται, μέσα από τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου. Το ασφυκτικό πλέγμα που έχουν στήσει γύρω μας διαμορφώνει ακόμα ευνοϊκότερες συνθήκες για την ολοένα και μεγαλύτερη αποσάθρωση των κοινωνικών κεκτημένων των προηγούμενων δεκαετιών.

Ήδη, στο στόχαστρο έχουν μπει και βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως το ρεύμα, το νερό, η σίτιση, η υγεία, η στέγαση. Ειδικά για την πρώτη κατοικία, δρομολογείται εδώ και καιρό η υφαρπαγή της από το κράτος και τις τράπεζες. Η ανάπτυξη ενός μαχητικού και αδιάλλακτου κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, έχει καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις να μπλοκάρει στην πράξη τη διεξαγωγή τους, μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες.
Σήμερα, η αδυναμία του κρατικού και καπιταλιστικού συστήματος να αντλήσει συναίνεση στους σχεδιασμούς του, οδηγεί στην μέθοδο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέσω της νομοθέτησης σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι ύπουλες μεθοδεύσεις των αφεντικών, των τραπεζιτών και των πολιτικών τους εκφραστών θα πέσουν στο κενό. Καμιά απόπειρα έξωσης δεν θα γίνει ανεκτή. Να περιφρουρήσουμε τις γειτονιές μας, να εφαρμόσουμε στην πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη και την ταξική αυτοοργάνωση.
Ο μόνος εναλλακτικός δρόμος είναι η αλληλεγγύη και οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε συλλογικά, αυτοοργανωμένα και αδιαμεσολάβητα, σε κάθε κοινωνικό και εργασιακό χώρο, στα σχολεία και τις σχολές, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στους δρόμους. Για τη συνολική ρήξη με τον κόσμο τους που γεννάει τη φτώχεια, την εξαθλίωση, το θάνατο. Για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας, όπου η στέγαση θα είναι αυτονόητο αγαθό για όλους και όχι εμπόρευμα
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΤΑΞΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3.30 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος” – μέλος της ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger