Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Κυρά Παναγιά: Τέλος καλό ζευγάρι Ιταλών που αγνοούνταν

Ένα ζευγάρι Ιταλών αγνοούνταν από αργά χθες το απόγευμα στην Κυρά Παναγιά Αλοννήσου, λόγω του ότι είχε χαθεί στο σκοτάδι και δεν μπόρεσε να βρει την παραλία όπου βρισκόταν το ιστιοφόρο σκάφος τους, αλλά τελικά το πρωί βρήκε το δρόμο του και επέστρεψε, ενώ Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική και Αστυνομία ετοιμαζόταν να ξεκινήσουν έρευνες.

Το ζευγάρι ηλικίας περίπου 55 χρονών, με την παρέα τους συνολικά 10 άτομα, νοίκιασαν ιστιοφόρο σκάφος από το Βόλο και χθες το απόγευμα έδεσε στον όρμο του Αγ. Πέτρου, στην Κυρα Παναγιά Αλοννήσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βγήκε στο νησί να περπατήσει και να επισκεφθεί το μοναστήρι της Κυρά Παναγιάς, το οποίο και είναι μετόχι της Ιεράς Μονής της Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.
Τον άνδρα και τη γυναίκα έπιασε όμως η νύχτα, με αποτέλεσμα να χαθούν και περπατώντας να φτάσουν σε άλλη παραλία και όχι στο σημείο που βρισκόταν το σκάφος.
Ο κυβερνήτης του σκάφους στο μεταξύ είχε ενημερώσει το Λιμεναρχείο που κινητοποιήθηκε, ετοίμασε πλωτό σκάφος και ενημέρωσε Αστυνομία και Πυροσβεστική για να ξεκινήσουν έρευνες από σήμερα το πρωί.
Ευτυχώς, όμως, οι Ιταλοί τουρίστες, νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν ξανά την πορεία τους και τελικά κατάφεραν να βρουν την ακτή του Αγ. Πέτρου και το ιστιοφόρο σκάφος, ενώ δόθηκε άκυρο για τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger