Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει το ΚΚΕ την επίθεση που δέχτηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου στον Πειραιά, κλιμάκιο αφισοκολλητών της ΠΕΝΕΝ (Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού), από οργανωμένη ομάδα φασιστοειδών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από τους αφισοκολλητές.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «το νέο αυτό κρούσμα, αποτέλεσμα της εγκληματικής ιδεολογίας και δράσης της ναζιστικής συμμορίας, λίγες μόνο μέρες μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μετανάστες εργάτες στον Ασπρόπυργο, επιβεβαιώνει εκ νέου το δολοφονικό χαρακτήρα του ναζιστικού μορφώματος. Αποκαλύπτει τις σημαντικές ευθύνες της κυβέρνησης, όχι μόνο για τις καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την ανενόχλητη δράση φασιστικών συμμοριών στον Πειραιά, τον Ασπρόπυργο και αλλού» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες, να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger