Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

“Η πρώτη κρίση του 2018 στον πλανήτη θα γίνει στην Κύπρο”!


O χάρτης αποτυπώνει τις ΑΟΖ σύμφωνα με τα ελληνοτουρκικά συμφέροντα

"Μια πιθανή κρίση υδρογονανθράκων είναι ένα εξαιρετικό εγχώριο πολιτικό ζήτημα που όλες οι κυβερνήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εδραιώσουν την εθνικιστική βάση στήριξης τους".

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτουν την ουσία του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της σύγκρουσης μεταξύ του Τουρκικού κράτους και του επιθετικού-πολεμικού άξονα των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.

Στις ανακοινώσεις μας αποκαλύπτουμε το μέγεθος της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους πολεμικούς σχεδιασμούς αλλά και στις επιχειρήσεις που βουτούν τους λαούς στο αίμα και στη προσφυγιά.

Ταυτόχρονα, αποδεικνύουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του σύνολο του αστικού κόσμου έχουν πάρει απόφαση να "ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ" την νεολαία και τους εργαζόμενους για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Energean και της υπόλοιπης αποκρουστικής παρέας των εφοπλιστών, τραπεζιτών, κατασκευαστών, επιχειρηματιών της πολεμικής βιομηχανίας.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από το Λίβανο και ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger