Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Αναθάρρησαν οι πληγέντες της Σκοπέλου μετά τη συνάντηση του δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη και εκπροσώπων των επαγγελματιών με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου

Αναθάρρησαν  οι πληγέντες της Σκοπέλου μετά τη συνάντηση του δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη και εκπροσώπων των επαγγελματιών  με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Μετά από  αγωνιώδη αναμονή δύο ετών για τις πολυπόθητες αποζημιώσεις, φαίνονται αχτίδες φωτός στην άκρη του σκοτεινού τούνελ. Ωστόσο ο επαγγελματίες περιμένουν να γίνουν πράξη  οι  προφορικές δεσμεύσεις που «εισπράττουν» δύο χρόνια τώρα από την κυβέρνηση. Πλέον όπως είναι υποψιασμένοι, αν δεν δούνε πράξεις, δεν πανηγυρίζουν. Δύο χρόνια στο περίμενε είναι οι άνθρωποι.

Giannina - Xanthi FC Live Streaming

Levadiakos - Veria Live Streaming

Olympiakos Piraeus - Platanias FC Live Streaming

Σε αυτά τα 13 μέρη της Ελλάδας, η Σκόπελος πρώτη στης προτίμησης το Πάσχα είναι κάτι το ξεχωριστό


Η Ελλάδα έχει να προσφέρει μοναδικούς πασχαλινούς προορισμούς στους οποίους κάθε χρόνο αναβιώνουν υπέροχα πασχαλινά έθιμα και παραδόσεις. Εμείς διαλέξαμε μόνο 14 από αυτούς! Δείτε τους παρακάτω: 1. Στη Σκόπελο των πολλών εκκλησιών! Εδώ όπου οι ψαλμοί από τις λειτουργίες των εκκλησιών της Χώρας της Σκοπέλου αντηχούν σε όλο το νησί. Η Σκόπελος είναι γεμάτη με παλιές παραδοσιακές εκκλησίες, ξωκλήσια και μοναστήρια. Το Μεγάλο Σάββατο από το πρωί τα παιδιά μοιράζουν στα σπίτια τα παραδοσιακά τσουρέκια με το κόκκινο αυγό. Χαθείτε στα

Το ταχύπλοοF/D Ερατώ θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του για 2 εβδομάδες ακόμη να προσεγγίζει το λιμάνι της Γλώσσας

Τελευταίο δρομολόγιο για το F/D Ερατώ της ακτοπλοϊκής εταιρείας Aegean Flying Dolphins και για τους 2 μήνες που εξυπηρέτησε με τα 3 δρομολόγια του , το λιμάνι της Γλώσσας με την παράκληση - παρέμβασή μου και την σύμφωνη γνώμη και θέληση της διοίκησης της εταιρείας (Κος Giorgos Koufakis ). Το ταχύπλοο θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του για 2 εβδομάδες ακόμη , δίχως να προσεγγίζει το λιμάνι μας και μετά την ετήσια επιθεώρησή του και την επιστροφή στις Βορ. Σποράδες στις 21 Μάη , ευελπιστούμε να διέρχεται ξανά απ΄ την Γλώσσα και για όσα δρομολόγια θεωρεί η εταιρεία πως μπορεί να προσεγγίζει . Με εκτίμηση , Νίκος Τριανταφύλλου , Ναυτικός Πράκτορας Γλώσσας .

Διάλυση των ψεύτικων ειδήσεων για τη Βενεζουέλα: Η Συνέλευση Δεν Ακυρώθηκε, Κανένα Πραξικόπημα, Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η Εθνοσυνέλευση περιφρόνησε το Σύνταγμα τον Ιανουάριο του 2016

Διάλυση των ψεύτικων ειδήσεων για τη Βενεζουέλα:

Η Συνέλευση Δεν Ακυρώθηκε, Κανένα Πραξικόπημα, Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η Εθνοσυνέλευση περιφρόνησε το Σύνταγμα τον Ιανουάριο του 2016
asamblea_nacional
Καθώς οι συνήθεις ύποπτοι επιτίθενται στη Μπολιβαριανή κυβέρνηση της Βενεζουέλας για τη σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι έγινε «πραξικόπημα» και ότι η χώρα έχει πέσει σε δικτατορία, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας κατήγγειλε αυτήν την απόπειρα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Ο Δήμος Αλοννήσου συμμετέχει στην εκστρατεία ‘‘Let’s do it Greece 2017’’

Ο Δήμος Αλοννήσου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πανελλήνιας περιβαλλοντικής εκστρατείας ‘‘Let’s do it Greece’’, συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση καθαρισμού της χώρας.

Προκαλούν κιόλας

«Τα εργασιακά, έχω την εντύπωση ότι θα είναι τόσο θετικά, που θα χαρούμε κιόλας να τα νομοθετήσουμε». Στη φράση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου, συμπυκνώνεται το θράσος και η ιταμότητα αυτών που διαχειρίζονται την τελευταία διετία τον ελληνικό καπιταλισμό, σε στενή συνεργασία με τους ιμπεριαλιστές δανειστές-αποικιοκράτες.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκατέλειψαν τις παλιές «ντροπούλες». Τα περί «εκβιασμού», «πραξικοπήματος», συμφωνίας «με το πιστόλι στον κρόταφο» κτλ. ανήκουν πια στο μουσείο της μνημονιακής περιόδου. Εκεί που είχαν ήδη πάει το «βγαίνουμε από την κρίση» του Παπανδρέου, τα «Ζάππεια» του Σαμαρά, οι «όροι παρούσας αξίας» του Βενιζέλου, το «αναπτυξιακό μείγμα» του Κουβέλη και τόσα άλλα ιδεολογήματα των υπερασπιστών της σκληρής λιτότητας και της κινεζοποίησης του ελληνικού λαού.

Πρωταπριλιά: Η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ σε καθηγητή [video]

Λίγο πριν την Πρωταπριλιά 2017 και το έθιμο σας καλεί να κάνετε πρωταπριλιάτικες φάρσες. Δείτε το βίντεο με την ξεκαρδιστική πλάκα που κάνουν μαθητές σε καθηγητή τους...

Η κόρη τους κάθε βράδυ έχανε τα παιχνίδια της. Μόλις οι γονείς της είδαν ΤΙ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, έπαθαν ΣΟΚ!

Ακόμα και όταν το κοριτσάκι άρχισε να κλειδώνει την πόρτα όταν έπεφτε για ύπνο, τα παιχνίδια συνέχισαν να εξαφανίζονται! Έτσι, οι ανήσυχοι γονείς της τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα...

Τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ» ως 15 Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου τα δρομολόγια του Flying Dolphin Ερατώ» για το διάστημα από 1 Απριλίου ως 15 Ιουνίου 2017.
Ο πίνακας των δρομολογίων:

Επείγουσα ενημέρωση για τη γρίπη των πουλερικών

Επείγουσα ενημέρωση για τη γρίπη των πουλερικών
Νέα κρούσματα γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας επιβεβαιώθηκαν σε νεκρά πτηνά, σε συστηματική εκμετάλλευση ορνίθων αυγοπαραγωγής και σε οικόσιτες εκμεταλλεύσεις ανά την επικράτεια.

Ο Ερντογάν κρατάει στα χέρια του τον Τσίπρα;

Δυτυχώς, αδελφέ μου, φθάσαμε να κουβεντιάζουμε για το αν, οι τρείς μουσουλμάνοι (στο θρήσκευμα) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίσουν, με βάση την πίστη τους και την προσήλωση τους προς την μαμά-Τουρκια, να μην ψηφίσουν την συμφωνία (αν και όποτε την φέρει στη Βουλη ο Τσίπρας) και να τον ...ρίξουν!!!
Καθόσον, διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου δεν έχω ακούσει...

Στο «Σωτηρία» δύο ανήλικοι μαθητές σε κατάσταση μέθης -Βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στην Αθήνα

Στα χαρακώματα πάλι ΔΝΤ και κυβέρνηση - Οι παραλογισμοί των ξένων φέρνουν τα πάνω-κάτω

Στα χαρακώματα πάλι ΔΝΤ και κυβέρνηση - Οι παραλογισμοί των ξένων φέρνουν τα πάνω-κάτω

Στον «αέρα» είναι πλέον η προοπτική άμεσης επίτευξης τεχνικής συμφωνίας, καθώς στο χθεσινό Euroworking group το ΔΝΤ επανέφερε τις γνωστές απαιτήσεις στα θέματα των ομαδικών απολύσεων, της ανταπεργίας (lock out) και των συντάξεων.

Έτσι, η ημερομηνία επιστροφής των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα παραμένει άγνωστη, με την επίτευξη της τεχνικής συμφωνίας να μετατίθεται για το Eurogroup της 7ης Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Θρήνος στο νησί για την αυτοκτονία 47χρονου πατέρα


 Θρήνος επικρατεί στη Λέρο με την θλιβερή είδηση του θανάτου 47χρονου, πατέρα δύο παιδιών,  ο οποίος με τον πιο τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του. Χθες το βράδυ- περίπου στις 20.00- ο 47χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τη σύζυγό του σε παρακείμενο χώρο της οικίας του, στο Λακκί.

Σκόπελος το λιμενικό ταμείο του νησιού είναι πλούσιο και για αυτόν τον λόγο δεν ενδιαφέρεται και πετάμε τα νερά


απαράδεκτη η κατάσταση στο λιμάνι του Λουτρακίου δείτε στη φωτογραφία τη διαρροή του νερού και κανένα ενδιαφέρον από τον Δήμο και το λιμενικό ταμείο εμείς σας ενημερώνουμε και περιμένουμε επειγόντως την διόρθωση

Απρίλιος 2017 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Μαρία Σύλλα

Δείτε την τηλεοπτική εκπομπή μας με τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Απριλίου 2017 για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο Μαρία Σύλλα...

Προσοχή! Νέα τηλεφωνική απάτη αρκείται σε ένα «ναι» από τα θύματά της για να τα χρεώσει με υπέρογκα ποσά

Μια νέα τηλεφωνική απάτη που βασίζεται στη απλή εκτέλεση της, φαίνεται να είναι εξαιρετικά «κερδοφόρα» για αυτούς...

Η Αλόννησος βραβεύτηκε στην σουιδική Έκθεση Mediterranean Panorama 2017

Η Αλόννησος βραβεύτηκε στην σουιδική Έκθεση Mediterranean Panorama 2017
Για την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Βαφίνη σχετικά με την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, ως δείγμα πρωτοπορίας και οικολογίας στην Ελλάδα
Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στην πλούσια συλλογή βραβείων για την Αλόννησο, σε αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση Τουρισμού "Mediterranean Panorama 2017", ο προορισμός βραβεύτηκε τιμητικά από τον κορυφαίο Tour Operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, την Κυριακή 20 Μαρτίου, για την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, ως δείγμα πρωτοπορίας και οικολογίας στην Ελλάδα.

Για τις 6 Απριλίου αναβλήθηκε η δίκη Θεοφίλου

Τάσος Θεοφίλου

Δεν συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του Τάσου Θεοφίλου σε δεύτερο βαθμό εξαιτίας ασθένειας δικαστή.
Στις 6 Απριλίου η απολογία του κατηγορούμενου, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη για αιματηρή ληστεία στην Πάρο, που είχε αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού ταξί.

290 ΔΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


Ο Τρόπος λειτουργίας μιας κεντρικής τράπεζας είναι μια γνώση που σήμερα σε επίπεδο οικονομικής θεωρίας έχει εγκαταλειφθεί και αυτό έχει συμβεί  γιατί μια τραπεζική ομερτά έχει καταφέρει με δόλιο τρόπο να αποκρύψει την θεμελιώδη λειτουργία του χρήματος, την προσαρμογή αυτού στις αξίες των πραγμάτων και την μεθοδολογία παρακολούθησης αξιών και αντιστοίχου χρήματος..Σήμερα σε επίπεδο οικονομικών πανεπιστημίων δεν διδάσκεται πουθενά η θεμελιώδη γνώση λειτουργίας μιας κεντρικής τράπεζας και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως δεν ξέρει κανείς πως έχει οριστεί ο ιδανικός πληθωρισμός και ο περιβόητος δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας που τόσο πολύ έχουμε ακούσει σε αυτή την χώρα..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! (ΝΕΟ) ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Ασυλία Αλλιώς δεν υπογράφουν… !!!

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ… ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ!!!!
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!
Επισπεύδεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την παροχή ασυλίας – ακαταδίωκτου στα τραπεζικά στελέχη που θα διαχειριστούν τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων (διαγραφή, καταβολή σε μακροχρόνιες δόσεις κ.λπ.) ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντρά­γκι προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο των «κόκκινων» δανείων, ώστε να φανεί ποια είναι η καθαρή θέση καθεμίας από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες και αν τίθεται θέμα ανακεφαλαιοποίησής τους και σε ποια ποσά.

Τέσσερις Προσαγωγές Για Την «Καταδρομική» Στα Γραφεία Της Χρυσής Αυγής

Τέσσερις προσαγωγές για την «καταδρομική» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες και κράνη, έσπασαν με βαριοπούλες και σφυριά τα τζάμια του καταστήματος στο ισόγειο του κτιρίου προκαλώντας ζημιές και στην είσοδο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έριξαν μπογιές και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.
Δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

ΕΦΚΑ: Η εγκύκλιος για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ


ΕΦΚΑ: Η εγκύκλιος για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Με εγκύκλιό του ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε την ένταξη στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, των μισθωτών του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ-απασχολούμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Δείτε ποιούς αφορά, τις ασφαλιστικές εισφορές και τον υπολογισμό τους.

Αστυνομικοί σταμάτησαν αυτό το αυτοκίνητο για έναν τυπικό έλεγχο. Δευτερόλεπτα αργότερα, τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν!

Ένας αστυνομικός από την Ρωσία είδε έναν οδηγό με χαλασμένο φως και τον σταμάτησε. Μόλις όμως άκουσε ένα παράξενο γρύλισμα, ήξερε πως είχε άσχημα ξεμπερδέματα...

Το 80% των ρυθμισμένων δανείων έγιναν "κόκκινα" στο α΄ τρίμηνο

Το 80% των ρυθμισμένων δανείων έγιναν "κόκκινα" στο α΄ τρίμηνο
ΜΕγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών, έχει φέρει η καθυστέρηση στην αξιολόγηση  κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017. Ο αρνητικός αντίκτυπος καθυστερήσεων και αβεβαιότητας αντανακλάται στην εικόνα των ρυθμισμένων δανείων, τα οποία αναμένεται να δείξουν ότι σε ποσοστό 80% έχουν ξαναγυρίσει στο "κόκκινο". Την ίδια στιγμή, η κατάσταση μπορεί να καταστεί αναστρέψιμη – όχι βεβαίως χωρίς κάποιες απώλειες -, μόνο εφόσον η αξιολόγηση κλείσει το αργότερο τον Μάιο, όπως επισημαίνουν οι τραπεζίτες.

«Παγώνουν» την κατασκευή των γηπέδων οι τράπεζες

«Παγώνουν» την κατασκευή των γηπέδων οι τράπεζες

Θολό τοπίο στο EWG - Δεν συμφώνησαν για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα

Θολό τοπίο στο EWG - Δεν συμφώνησαν για το πότε θα επιστρέψει η τρόικα

Παρά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τις τελευταίες ημέρες, το πολύωρο EuroWorking Group δεν κατέληξε σε κάποια ημερομηνία ως προς το πότε θα επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα. Αν και συμφωνήθηκε ότι έχουν κλείσει ορισμένα μέτωπα, δεν κατέστη δυνατή η πλήρης γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Αθήνας και δανειστών.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ποιος είπε ότι τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ είναι οι «Βασιλιάδες των Ζώων»; Δείτε πώς κατασπαράζονται από… (ΒΙΝΤΕΟ)

liontari


Τι περιμέναμε να συμβεί;

Διακομιδή 35χρονης από τη Σκόπελο στον Βόλο για άμεση νοσηλεία

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε από τη Σκόπελο μια 35χρονη καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Η διακομιδή της έγινε από το λιμάνι του Αγνώντα στο λιμάνι του Βόλου με το σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» και με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Panathinaikos - CSKA Moscow Live Stream Live Streaming

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Γιοφύρι της Άρτας το λιμάνι του Αγνώντα


Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να «κλειδώσει» η δημοπράτηση των έργων στο λιμάνι του Αγνώντα. Μπαλάκι ο δήμος μία 5ετία για να εξασφαλιστούν οι αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια υπουργεία. Και να σκεφτεί κανείς ότι υποτίθεται πως δίνεται βαρύτητα στην νησιωτική πολιτική. Δεν έχει άδικο ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης, που ακόμη δεν πιστεύει ότι το έργο θα ξεκινήσει μετά από τόσες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν. Γιοφύρι της Άρτας, ένα πράγμα.

Μόνοι σας

 

Oι μόνες χωρίς σκάγια και συντηρητικά! και πάντα με την ποιότητα του ονόματος Γεωργιάδη!

Μια αγροτική γιατρός στις επάλξεις...στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αλοννήσου



Κενή θα παραμείνει για μια εβδομάδα η θέση του ιατρού γενικής ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αλοννήσου, που καλύπτεται εκ περιτροπής, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας προχθές στη Βουλή περί του αντιθέτου.
Η αγροτική γιατρός που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες στη διάρκεια της θεομηνίας που έπληξε το νησί, καλείται να επωμιστεί για μια ακόμη φορά το βάρος της περίθαλψης, από σήμερα έως και την επομένη Τετάρτη, οπότε και αναμένεται εκ νέου μετακίνηση ιατρού από Κέντρο Υγείας της χερσαίας Μαγνησίας στο νησί.

Ένα πραγματικό ΘΡΙΛΕΡ!!! AYTO είναι το μήνυμα του Γιώργου Δώνη πριν εξαφανιστεί!

donis2_533_355
Ο Γιώργος Δώνης εξαφανίστηκε για 24 ώρες, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια του, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του. Τελικά, ο Έλληνας τεχνικός εντοπίστηκε στο Ντουμπάι.

Θρήνος για τον χαμό 30χρονου

Ο Κωνσταντίνος Μόκας έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης καθώς δεν άντεξε στα τραύματα που έφερε από τροχαίο του περασμένου Οκτώβρη.

Survivor: Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο

 Ο ΣΚΑΪ διευκρινίζει με ανακοίνωσή του τι ακριβώς συνέβη.
"Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες  και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την  πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

To Brexit σε 10 σημεία


Η Βρετανία υπέβαλε χθες αίτηση διαζυγίου από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Είναι η χειρότερη οπισθοχώρηση στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης που άρχισε με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Χάλυβα και Ανθρακα το 1952. Συνοψίζουμε εδώ τις εκτιμήσεις μας που έχουμε αναλύσει τους τελευταίους 12 μήνες.

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου: Στα 5.900 το αφορολόγητο, τσεκούρι σε 900.000 συνταξιούχους

Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου: Στα 5.900 το αφορολόγητο, τσεκούρι σε 900.000 συνταξιούχους - Κεντρική Εικόνα

Νέο σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την ενημέρωση που έκαναν σε βουλευτές των ΑΝΕΛ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου, για τα όσα έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα με τους δανειστές.

Συνταξιούχοι: Θα χάσουν (άλλη) μία σύνταξη τον χρόνο: Όχι μόνο δεν πρόκειται να δώσει τη 13η σύνταξη που…

Άσε μας ρε Σκουρλέτη που θυμήθηκες… τη Δημοκρατία στο κόμμα: Μερικές φορές, ορισμένοι «δεν έχουν τον Θεό…

Anadolu Efes - Olympiakos Live Stream Live Streaming

Απο ανάπτυξη στη Σκόπελο πάμε καλά και άλλο μαγαζί κλείνει στη Σκόπελο


σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας  Alpha Bank στις 7 του Απριλίου το υποκατάστημα στη Σκόπελο κλίνει  και η  εργασίες μεταφέρονται στη Σκιάθο σιγά σιγά θα μείνουμε Τρεις Κι ο κούκος και εμείς μιλάμε στη Σκόπελο για Ανάπτυξη Βάλτε στο μυαλό σας πόσες δημόσιες υπηρεσίες έχουν κλείσει και πόσες δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας κλείσανε Σε λίγο θα αρχίσουν και ιδιωτικές επιχειρήσεις να κλείνουν αυτά ποιος  μιλάει για ανάπτυξη?

Επανέρχεται το flying cat 6 με 22 ευρώ εισιτήριο ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ


 Επανέρχεται από αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου το flying cat 6 της Hellenic Seaways στη θαλάσσια γραμμή Βόλου - Βορείων Σποράδων και αντίστροφα, πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια. Συγκεκριμένα, το flying cat 6  θα αποπλέει καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, στις 14.30 από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό τη Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, και την Κυριακή στις 16.00, αντίστοιχα, για τους ίδιους προορισμούς. Στο μεταξύ, στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να δρομολογηθεί και πάλι στη  γραμμή Βόλου - Βορείων Σποράδων  το  επιβατηγό  - οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» της ίδιας εταιρείας, μόλις ολοκληρωθεί η χρονοβόρα διαδικασία αλλαγής μηχανών.
 Κρατήσεις στα γνωστά τηλέφωνα 24240 33435 - 33042 και 6932 913748

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Μην αφήνεις έναν αθώο στη φυλακή, επειδή σιώπησες. Αύριο θα είναι η σειρά σου

Όταν ΚΑΝΕΝΑΣ μάρτυρας κατηγορίας δε σε αναγνωρίζει, αλλά το Κράτος επιμένει να σε θάψει

Θέλουν να θάψουν έναν νέο άνθρωπο ΧΩΡΙΣ στοιχεία. Αν το επιτρέψουμε, είμαστε συνένοχοι.

Τα ορφανά του Σημίτη στην αγκαλιά του Κυριάκου - Αύριο στο "Ποντίκι'


Αν ψάχνετε συνώνυμο της σκευωρίας...Υπόθεση #Theofilou

Επιτέλους: Ήρθε το dislike στο Facebook!

[KoolNews]: Επιτέλους: Ήρθε το dislike στο Facebook!
Μετά από μακροχρόνια απαίτηση των περισσοτέρων χρηστών αποφασίστηκε να μπει στο Facebook το πολυπόθητο… dislike!

Καθυστερεί η υλοποίηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μαζί με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτή Πέλλας Ν.Δ. Γεώργιο Καρασμάνη, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να ενημερωθούν για την αδικαιολόγητη και μακροχρόνια καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος αλιείας και θάλασσας 2014-2020.
Powered By Blogger