Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τα δρομολόγια του Express Skiathos μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Express Skiathos από αύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια o Ντάνος με τον τον μισθοφόρο; "Άντε γα… ρε γελοίε"!


Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια o Ντάνος με τον τον μισθοφόρο; `Άντε γα… ρε γελοίε`!

 Τι έχει συμβεί με τους δύο παίκτες; Απίστευτη ατάκα μισθοφόρου στο επεισόδιο της Κυριακής!

Σάλος έχει προκύψει από την πληροφορία για ένα άγριο επεισόδιο που συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor. Πρωταγωνιστές του άγριου καβγά φαίνεται πως ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αφορμή ηταν το γεγονός ότι...

Διακομιδή 66χρονου από την Σκόπελο στον Βόλο


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 66χρονος, από το λιμάνι Αγνώντα Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Χ “ΜΑΡΙΑΝΗ” Τ.Σ. 119 Α’, διότι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο 66χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για περίθαλψη και νοσηλεία.

ΚΛΙιΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει τους πολίτες ότι κατα τις ημέρες του καύσωνα θα διατίθεται κλιματιζόμενος χώρος στο κτίριο του παλαιού ΚΑΠΗ από τις 07.00 εώς τις 15.00

Μέτρα προστασίας από τον καύσωνα - Τους 43 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Σε ετοιμότητα βρίσκεται η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας μετά το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα πρόληψης των επιπτώσεων από την εμφάνιση των υψηλών θερμοκρασιών. Ο καύσωνας βρίσκεται πλέον προ των πυλών και ο υδράργυρος αναμένεται να «χτυπήσει κόκκινο» τις επόμενες ημέρες με την υψηλότερη θερμοκρασία, 43 βαθμούς Κελσίου, να καταγράφεται το Σάββατο στα ηπειρωτικά της χώρας.

Σταύρωσις εἷλε κήρυκα Χριστοῦ Πέτρον, Τομὴ δὲ Παῦλον, τὸν τεμόντα τὴν πλάνην….

Τλῆ ἐνάτῃ Σταυρὸν Πέτρος εἰκάδ’ ἄορ δέ γε Παῦλος

Άγιοι Πέτρος και Παύλος Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι
Βιογραφία
Ο Πέτρος καταγόταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ήταν γιος του Ιωνά, αδελφός του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου. Ο Πέτρος και ο Ανδρέας ήταν ψαράδες στη λίμνη Γεννησαρέτ. Είχε νυμφευθεί στην Καπερναούμ, όπου έμενε οικογενειακά μαζί με την

Σκόπελος ευχαριστήριο για το πλήρωμα του FLYING CAT 5


εάν μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσφέραν το πλήρωμα του  FLYING CAT 5  στο ταξίδι μου από Σκοπελο προς. βολο και την επιστροφή μου ακόμη θέλω να προσθέσω ότι είχαμε εάν άνετο ταξίδι με εξαιρετικό  κλιματισμό και με τουαλέτες για ΑΜΕΑ που διαθέτη το πλοίο που δυστυχώς αλλα πλοία στην γραμμή δεν διαθέτουν

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Θερμική εξάντληση και Θερμοπληξία


Γράφει ο νευρολόγος Ανδρέας Μούστρης, MD, MSc
Παρά τις μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος διατηρείται αξιοσημείωτα σταθερή. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα πλήθος ομοιοστατικών μηχανισμών που ρυθμίζονται από τον υποθάλαμο. Πρόκειται για μια νευρική δομή που λειτουργεί ως θερμοστάτης: όταν η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει, συντονίζει την αύξηση της καρδιακής παροχής, τη διαστολή των περιφερικών φλεβών και την αύξηση της παραγωγής ιδρώτα, ώστε τελικά να αυξηθεί ο ρυθμός αποβολής θερμότητας και να επανέλθει η θερμοκρασία σε φυσιολογικά επίπεδα.
Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, οι μηχανισμοί αυτοί μπορούν να καταστούν ανεπαρκείς. Το αποτέλεσμα είναι η σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, η οποία σχετίζεται με ένα φάσμα συμπτωμάτων. Στα αρχικά στάδια, εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά του συνδρόμου της θερμικής εξάντλησης:

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Βαλαβάνη: Η συγγνώμη της στον Αγγελόπουλο «κέρδισε» - εν μέρει- το Twitter

Βαλαβάνη: Η συγγνώμη της στον Αγγελόπουλο «κέρδισε» - εν μέρει- το Twitter

Λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει οριστικά από το συμβούλιο του νησιού, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, «κέρδισε» πολλούς από τους τηλεθεατές που υποστηρίζουν τον Ντάνο

Νέα ρύθμιση 120 δόσεων για αγρότες με οφειλές ΟΓΑ

Η νέα ρύθμιση θα αφορά και όσους χρωστούν πάνω από 50.000 ευρώ, αφού όμως ελεγχθεί η κινητή και ακίνητη περιουσία τους.

Προς μια νέα τρίτη ρύθμιση 120 δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών ως 50.000 ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία προσανατολίζεται η κυβέρνηση, η οποία δεν θα εντάσσεται στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και θα αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες (με ή χωρίς προσωπικό), χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο.

Παρέσυρε και τραυμάτισε 74χρονη στο λιμάνι της Αλοννήσου

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο επιβατικό λιμάνι της Αλοννήσου στο Πατητήρι όταν Ι.Χ όχημα με οδηγό έναν 59χρονο αλλοδαπό παρέσυρε 74χρονη , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Η 74χρονη διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αλοννήσου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου.

Αναβαθμίζεται το 3ο ολοήμερο δημοτικό Κλήματος Σκοπέλου

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικό Κλήματος Σκοπέλου
Υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης , η απόφαση, με την οποία από το επόμενο σχολικό έτος 2017-18 καταργούνται, συγχωνεύονται , υποβιβάζονται ή προάγονται, νηπιαγωγεία και Δημοτικά. Σε επίπεδο Μαγνησίας, αναβαθμίζεται το 3ο ολοήμερο δημοτικό σχολείο Κλήματος Σκοπέλου και από μονοθέσιο γίνεται διθέσιο.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Σκόπελο


Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, ενημερωθείτε άμεσα σε ποιες περιοχές του νομού Μαγνησίας θα σημειωθούν διακοπές ηλεκτροδότησης ...
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες:

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Μαγνησία: Απεργούν στις 20 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία

Η Διοίκηση του Σωματείου Επισιτισμού-Τουρισμού Ν. Μαγνησίας απευθύνει κάλεσμα

Η τουριστική άνθηση της Σκοπέλου (video)


Η Σκόπελος έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας από μεγάλους διεθνείς τουριστικούς οδηγούς. Έχει μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, κατάφυτα τοπία και εξαιρετικά προϊόντα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στο νησί γυρίστηκε η ταινία Mamma Mia. Φορείς του νησιού δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα κρατήσεις γεγονός που συνέβαλε και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ: Αλεξία Τζιώνα

Λιβάγια, Κλωναρίδης και Μανόλο

Δεν εκδίδουν συντάξεις για να μη φανούν οι περικοπές

Δεν εκδίδουν συντάξεις για να μη φανούν οι περικοπές


Ασκήσεις στην θάλασσα: Ποιες να κάνετε – Ποια τα σημαντικά οφέλη υγείας


Ασκήσεις στην θάλασσα: Ποιες να κάνετε – Ποια τα σημαντικά οφέλη υγείας

Όταν είμαστε μέσα στο νερό, ανάλογα με το πόσο βαθιά είμαστε σε αυτό, μας ασκούνται διαφορετικοί τύποι δυνάμεων. Οι δυνάμεις αυτές μπορούν να χαρακτηριστούν ως αντίσταση και υπό αυτή την έννοια κάθε κίνηση που κάνουμε μέσα στο νερό είναι ένα είδος άσκησης με αντίσταση.

Μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτό και να εκτελέσουμε μια σειρά από ασκήσεις μέσα στην θάλασσα, για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σκιάθος: Αρρωστημένο σχέδιο πίσω από το νέο του κούρεμα - Η κατάθεση νεαρής γυναίκας!


Σκιάθος: Αρρωστημένο σχέδιο πίσω από το νέο του κούρεμα - Η κατάθεση νεαρής γυναίκας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η υπόθεση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σκιάθο με την αστυνομία να συνδέει όλα τα κομμάτια στο πάζλ. Η αλήθεια στο φως...

Στα χέρια του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου ο δράστης που προχθές το πρωί επιτέθηκε σε 30χρονη εργαζόμενη στο νησί - ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από μπάνιο - και τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 21χρονο αλλοδαπό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούσαν από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός της 30χρονης γυναίκας.

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Μυστηριώδη κείμενα και μυστικά καλά κρυμμένα σε… δημόσια θέα


Μυστηριώδη κείμενα και μυστικά καλά κρυμμένα σε… δημόσια θέα



Το απόρρητο σχέδιο για 14.500 ελέγχους από την εφορία στα νησιά

to-aporrito-sxedio-gia-14500-elegxous-apo-tin-eforia-sta-nisia


Μετά τον επιτόπιο έλεγχο, στην περίπτωση που εντοπιστούν παραβάσεις, άλλο συνεργείο θα ξεκινάει τον έλεγχο των προηγούμενων ετών.

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ με εμπειρία και γνώσεις ξένων γλωσσών, ζητείται

Σχετική εικόνα
πολύ καλό μεροκάματο φαγητό και ασφάλεια τηλέφωνο  6983776201

ΣΕΙΣΜΟΣ M 2.1, 25/06 06:24, βάθος 159 χλμ, 21 χλμ Ν από Σκόπελος


Όλα για τον Ντάνο - Οικογένεια, δουλειές και ένας γάμος που δεν έγινε ποτέ…

Όλα για τον Ντάνο - Οικογένεια, δουλειές και ένας γάμος που δεν έγινε ποτέ…Είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Survivor. Είναι ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος που οι περισσότερες γυναίκες λιώνουν για πάρτη του και αρκετοί άνδρες τον εκτιμούν θεωρώντας τον, το σκληρό λαϊκό παιδί του reality επιβίωσης. Σύμφωνα με το κυπριακό site showtime-cy.blogspot.gr, άτομο από την οικογένειά του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του. Το… παραμύθι του παλικαριού που άφησε την Σκιάθο και έγινε… είδωλο του Survivor, στις ακτές του Άγιου Δομίνικου. Που γεννήθηκε; Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του και ποια ήταν η γυναίκα που έφθασε πολύ κοντά στην λέξη γάμος.

Σεισμός στην περιοχή μας


Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Εξαφανίζονται καταθέσεις! Αδειάζουν εκατοντάδες λογαριασμούς την ημέρα – Βροχή κατασχέσεων


Εξαφανίζονται καταθέσεις! Αδειάζουν εκατοντάδες λογαριασμούς την ημέρα – Βροχή κατασχέσεων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Πως μπορείτε να σώσετε τις καταθέσεις σας κάνοντας μια μικρή πληρωμή χρεών
- Αρπάζουν 530 λογαριασμούς κάθε μέρα για οφειλές σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία
- Στο στόχαστρο ακόμη και όσοι έχουν χρέη κάτω από 5.000 ευρώ

Εορτάζοντες την 24ην του μηνός Ιουνίου

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Έτσι προφήτευσε ο προφήτης Ησαΐας για τον Πρόδρομο του Κυρίου, Ιωάννη: «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, ετοιμάσατε την όδόν Κυρίου, ευθείας ποιείτε τας τρίβους αυτού»1. Δηλαδή, φωνή ανθρώπου, που φωνάζει στην έρημο και λέει: «Ετοιμάστε το δρόμο, απ’ όπου θα έλθει ο Κύριος σε σας. Κάνετε ίσιους και ομαλούς τους δρόμους, από τους

Υπερχειλισμένοι κάδοι υποσχέσεων!

Λεοντόψαρο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή

Το λεοντόψαρο βρέθηκε από τον εκπαιδευτή καταδύσεων Μικέ Ρεΐση κουρνιασμένο σε μια τρύπα στην Τέλεντο, σε βάθος 16 μέτρα. Ήρεμο και καθόλου επιθετικό.
Είναι εδώδιμο αλλά και επικίνδυνο αν σε τσιμπήσει. Ψαράδες και ψαροτουφεκάδες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο άγγιγμα του όταν είναι ζωντανό.

Είναι φθηνά ή ακριβά τα ελληνικά ξενοδοχεία;

Ο ξενοδοχειακός είναι ο κλάδος με το σημαντικότερο «Premium» στην Ελληνική Αγορά, τονίζει ο αναλυτής της VRS. Τι δείχνει η αποτίμηση των deals σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ποια είναι η «δίκαιη» τιμή πώλησης ενός ξενοδοχείου και πόσο «κοστίζει» ένα δωμάτιο.

«Βούλιαξε» από κόσμο το «Σκιάθος Εξπρές» στον περίπλου του Παγασητικού

Με περίπου 1100 ανθρώπους απέπλευσε λίγο μετά τις 8.30 το απόγευμα, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Σκιάθος Εξπρές», για τον περίπλου του Παγασητικού, στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από αναμενόμενη, εκτιμάται ότι έσπασαν ρεκόρ και οι Βολιώτες απολαμβάνουν τη ζεστή βραδιά στο πλοίο και σε χορηγία της πλοιοκτήτριας εταιρίας HELLENIC SEAWAYS.
Η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου αναμένεται λίγο πριν τις 11 το βράδυ.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Βίντεο σοκ: Μετέδιδε ζωντανά στο facebook την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σχοινιά!


Βίντεο σοκ: Μετέδιδε ζωντανά στο facebook την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σχοινιά!

 Ένας από τους επιβαίνοντες μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
- Το βίντεο διακόπτεται απότομα και φαίνονται σπίθες αλλά και η άκρη της μοιραίας κολώνας!
- Ο ψεκασμός είχε τελειώσει και ο πιλότος πήρε μαζί του έναν φύλακα της περιοχής και έναν φοιτητή
- Το ελικόπτερο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ την ώρα της απογείωσης
- Νεκρός ο πιλότος και ο άτυχος φύλακας που πήγε μαζί του για να δει την περιοχή από ψηλά
- Σοβαρά τραυματισμένος ο φοιτητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Παραπάτησε και τραυματίστηκε 66χρονη στο «ΣΥΜΗ ΙΙ»


Περιστατικό τραυματισμού 66χρονης επιβάτιδας του Ε/Γ – Ο/Γ «ΣΥΜΗ ΙΙ» Ν.Π. 9208 μέσα στο πλοίο σημειώθηκε χθες τις μεσημβρινές ώρες.
Συγκεκριμένα, η 66χρονη παραπάτησε σε σκαλοπάτι της πόρτας εισόδου του σαλονιού επιβατών με αποτέλεσμα την πτώση της στο κατάστρωμα και τον τραυματισμό της στο αριστερό πόδι. 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου για περαιτέρω εξέταση και παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Σκιάθου.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Γυναικειο Μπασκετ στις 4 καλυτερες ομαδες της Ευρώπης!!! ️ 84-50 την Τουρκία!!


Βλέπω κάτι Λυριτζήδες, κάτι Οικονόμους, κάτι Μπογδάνους αύριο να καπελώνουν τη χρυσή πρόκριση των κοριτσιών για πλάκα

Οπλίτες γιατροί σε Γλώσσα Σκοπέλου και Αλόννησο

Στη λύση των οπλιτών γιατρών καταφεύγει η κυβέρνηση για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα νησιά και σε άγονες περιοχές, μετά από κίνητρα που έδωσε στους οπλίτες ο νόμος 4361/2016.
Σήμερα Πέμπτη, με κοινή υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, τοποθετούνται οπλίτες θητείας – ιατροί στα Πολυδύναμα Περιφερειακά και Περιφερειακά Ιατρεία της Φολεγάνδρου, της Δονούσας, της Χώρας Σφακίων, της Ερεικούσας, της Αλοννήσου κα της Γλώσσας Σκοπέλου.

ΣΟΣ....κάντε κάτι πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα στην Σκόπελο

η φώτο από τον δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο σκοπελίτικο χωριό 

ΒΟΛΟΣ Αλλαγές στο πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδας


Αλλαγές υπάρχουν στο πρόγραμμα Ναυτικής Εβδομάδας. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Διοίκηση του ΟΛΒ:

Σκόπελος φώτο από τον γείτονα Λευτέρη πάντα με το χαμόγελο


τον Λευτέρη τον γνώριζα και είχαμε ένα γεια και σαν συμπατριώτη από τη Σκόπελο αλλα εδώ και Περίπου ένα μήνα Εργάζεται στο μαγαζί δίπλα μου του Σπύρου Αθανάσιου και της Μαριας και το γνώρισα καλύτερα γιατί μιλάμε κάθε μέρα ανταλλάσσουμε  τους προβληματισμούς για τη δουλειά για την άσχημη σεζόν και γενικά γνωριστήκαμε  όσο ποτέ πριν θέλω να πω ότι είναι εξαιρετικό παιδί Εξαιρετικό άτομο χαίρομαι ιδιαίτερα που τον έχω παρέα κάθε μέρα και ανταλλάσσουμε διάφορες φιλοσοφίες μας και αρκετή κουβεντούλα γεια σου ρε Λευτέρη 

Τέλος εποχής για Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική: Αποχωρούν με ελαφρά


Από πού αποχωρούν οι ελληνικές τράπεζες;
Τέλος εποχής για Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική, καθώς η κρίση τις αναγκάζει να προσαρμοστούν.

Πνίγεται η Αθήνα στα σκουπίδια - Πορεία των συμβασιούχων με εντάσεις

Πνίγεται η Αθήνα στα σκουπίδια - Πορεία των συμβασιούχων με εντάσεις

Συμβασιούχοι πέταξαν σκουπίδια στην είσοδο του υπ. Εσωτερικών και έριξαν τα κάγκελα

Ενταση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11.30 το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους. 

Αντίποινα τώρα για την Αγιά Σοφιά, «γιουσουφάκια Αριστερά»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγιά Σοφιά, «
Προχθές μόλις ο Τσίπρας υποδεχόταν στην Αθήνα τον Γιλντιρίμ, του οποίου η σύζυγος έκανε γιορτή-πρόκληση με πρακτόρια, δεδηλωμένους «Τούρκους» στη Θράκη μας και τρεις μέρες μετά ο μουεζίνης τους ψέλνει στην Αγιά Σοφιά περιφρονώντας κάθε γραπτό και άγραφο νόμο. Οσο συνεχίζεται το αίσχος ειδικά στην Αγιά Σοφιά, μια κανονική κυβέρνηση που θα περιείχε συνειδητοποιημένους Ελληνες πολιτικούς, θα πάγωνε παραδειγματικά την υπόθεση του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να πάρουν το μήνυμα οι Τουρκαλάδες και οι ομοθρησκοί τους: ή θα μας σεβαστείτε, ή θα απαντάμε με το ίδιο νόμισμα.

Είναι απίστευτο: Εταιρεία τροφίμων δίνει 600.000 ευρώ στον Ντάνο για να διαφημίσει ένα....

Είναι απίστευτο: Εταιρεία τροφίμων δίνει 600.000 ευρώ στον Ντάνο για να διαφημίσει ένα....

Φαντάζομαι ο Αρκάς όταν λέει πληθυσμός ηλιθίων και απατεώνων εξαιρεί τον εαυτό του. Κατά τα άλλα νευράκια για την χθεσινή αποτυχία. Ξύδι.


Εορτάζοντες την 22ην του μηνός Ιουνίου

Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΕΒΙΟΣ ο ιερομάρτυρας επίσκοπος Σαμοσάτων
Έζησε στα ταραγμένα χρόνια που η Εκκλησία υπέφερε από την αίρεση του Αρείου. Τότε βασιλιάς ήταν ο Κωνστάντιος (338 μ. Χ), γιος του Μεγάλου Κωνσταντίνου και υποστηρικτής της σατανικής αυτής αίρεσης, καταχραστής, μάλιστα, και της βασιλικής εξουσίας. Καταδίωξε σκληρά εκείνους που έφεραν αντίσταση στις αιρετικές του προθέσεις. Τότε διώχθηκε και υπέφερε πολλές κακοπάθειες και ο Ευσέβιος, που ήταν επίσκοπος Σαμοσάτων. Όμως, υπέμεινε όλες τις δοκιμασίες με θαυμαστή καρτερία και την ελπίδα ότι τελικά θα νικήσει η Ορθοδοξία. Όταν πέθανε ο Κωνστάντιος, τον

Στη μάχη της απεργίας οι εργαζομένοι της ΔΕΥΑ και οι συμβασιούχοι

Από την πορεία
Από την πορεία
Τη μάχη της απεργίας δίνουν από τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και οι συμβασιούχοι του Δήμου Καλαμάτας.
Από τις 8.30 το πρωί, ξεκίνησαν πορεία από τα συνεργεία του Δήμου, στους δρόμους της πόλης της Καλαμάτας και πραγματοποίησαν εξόρμηση με την ανακοίνωση τους απαιτώντας σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους.

Στο πλευρό των αγωνιζόμενων συμβασιούχων των ΟΤΑ


Συζητήθηκε την Τρίτη 20 Ιούνη σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για μια ακόμα φορά το θέμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ.

Γελάει όλη η Σκόπελος με την μεγαλη κυρια ......

Αποτέλεσμα εικόνας για Γελάει όλη
κάποιος να της πει ότι είναι μεγάλο καρακατσουλιό δεν το έχει καταλάβει ακόμα Νομίζει ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη κυρία δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάτι τέτοιο τη στιγμή που δείχνει ότι είναι το μεγαλύτερο καρακατσουλιό έλεος έλεος με κάποιες τέτοιες μεγάλες κυρίες έχουμε χεστη στο γέλιο όταν τη βλέπουμε  που κυκλοφορεί

Είδηση σοκ! Άνοιξε σουβλατζίδικο σε γειτονιά που δεν…

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Αθήνας μετά τις αποκαλύψεις ότι σουβλατζίδικο που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή…

ΣΚΟΠΕΛΟΣ νομίζουν ότι είμαστε υπηρέτες τους Και πρέπει να τους ανεχόμαστε ε όχι


χθες όλο το απόγευμα οι λεφτάδες που είχαν πλησιάσει τη Σκόπελο και γ***** μέσα στο λιμάνι σφυριζαν  ο ένας τον άλλον απο τα σκαφη τους ξεσηκώνοντας Όλο το νησί Τι συμβαίνει αλήθεια δεν υπάρχει για αυτούς νόμος δεν υπάρχει κάτι επικοινώνησα με το λιμεναρχείο και δεν γνώριζαν όπως μου είπαν τίποτα και την ώρα που τους έκανα την ερώτηση σφυρίζει ξανά ο εκατομμυριούχος και πάλι δεν τον άκουσαν τελικά μετά από μισή ώρα σταμάτησαν το καλαμπούρι με το νησί Μήπως πρέπει να λάβουμε διαφορετικά τα μέτρα μας

Πολλη χαρα για της υψηλές επισκέψεις στη Σκόπελο μας αφήνουν πάρα πολλά σκατά κάτι τεράστιες κουράδες


και μαζί και πάρα πολλά σκάφη τελευταίες μέρες τεράστια μπορώ να πω τουριστικά

Όλες οι αλλαγές στα capital controls και αύξηση ορίου αναλήψεων στις 2.000 ευρώ

Όλες οι αλλαγές στα capital controls και αύξηση ορίου αναλήψεων στις 2.000 ευρώ

Το σχέδιο για τις άμεσες αλλαγές και το άνοιγμα λογαριασμών

Νέα προαναγγελία τέλους για τα capital controls πραγματοποίησε χθες η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Κίνδυνος για 41 βαθμούς την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας Παραλύει η Ευρώπη από το πρωτοφανές κύμα καύσωνα - Έρχεται και στην Ελλάδα

Παραλύει η Ευρώπη από το πρωτοφανές κύμα καύσωνα - Έρχεται και στην Ελλάδα

Οι φετινοί καύσωνες είναι πολύ πρόωροι, λέει ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός - Έλιωσε η άσφαλτος στη Βρετανία - Σε κλοιό καύσωνα και Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία - Φωτιές στη Σιβηρία - Προβλήματα στις παραγωγές της Κίνας - Κοντά στους 50 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αριζόνα των ΗΠΑ

Κατεδαφίζεται και κατεδαφίζεται η ιστορία των νεανικών μας χρόνων και αναμνήσεων στη Σκόπελο

........

Κατασχέσεις στα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ! Το μεγάλο κόλπο – Πως αρπάζουν τα χρήματα


Κατασχέσεις στα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ! Το μεγάλο κόλπο – Πως αρπάζουν τα χρήματα

 Δώρο – άδωρο ο ακατάσχετος λογαριασμός των δικαιούχων επιδομάτων του ΟΓΑ
- Οι κατασχέσεις θα πέσουν βροχή καθώς οι εφορίες έχουν ειδικές εντολές
- Βροχή οι κατασχέσεις πριν καν φτάσουν τα χρήματα στους δικαιούχους των επιδομάτων

Από τις χειρότερες σεζόν φαίνεται να είναι η φετινή για τις επιχειρήσεις εστίασης. «Εχουμε πελάτες της πίτσας και της μακαρονάδας» και του γύρου πίτα – Μειωμένοι εως και 50% οι τζίροι

Αποτέλεσμα εικόνας για γυροσ πιτα
Από τις χειρότερες σεζόν φαίνεται να είναι η φετινή για τις επιχειρήσεις εστίασης. Παρόλο που υπάρχει συγκεκριμένα αρκετός κόσμος στο νησί, τα εστιατόρια κάνουν χαμηλούς τζίρους. Οι επιχειρηματίες αναφέρουν ότι το επίπεδο των τουριστών είναι πιο χαμηλό από ποτέ και συνεπώς οι αυξημένες τουριστικές αφίξεις δεν έχουν αντίκτυπο στην αγορά.

Θάνατος υποβρυχίου αλιέα

Αποτέλεσμα εικόνας για Θάνατος υποβρυχίου αλιέα Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Γραμματικού Αττικής, 63χρονος υποβρύχιος αλιέας.
  Συγκεκριμένα, μετά από ενημέρωσή τους, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας μετέβησαν στην περιοχή με περιπολικό σκάφος καθώς και περιπολικό όχημα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους εντόπισαν και ανέσυραν τη σορό του ανδρός από βάθος τριών μέτρων.
  Ο ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές στις οργανωμένες παραλίες


Να ισχύσουν και για τις οργανωμένες παραλίες οι τιμές των βασικών ειδών (νερό, καφές, τοστ-σάντουιτς) που προβλέπονται στα κυλικεία των πλοίων, αεροδρομίων, αρχαιολογικών χώρων κ.λπ., ώστε ο καταναλωτής με μικρό κόστος να προμηθεύεται τα είδη πρώτης ανάγκης, ζητά η ΕΚΠΟΙΖΩ...
Powered By Blogger